Ring til os på 70 229 321
Åbningstider Man - Fre: 09:00 - 17:00

Stort tillykke til Thomas fra Viborg

Her har vi en super smart VW UP!, som en privat sælger har sat til salg på PointBiler.dk, Vi har også Thomas fra Viborg, som har købt denne bil på PointBiler.dk. Glad sælger – Glad køber. PointBiler.dk er en online formidler hjemmeside for både private & forhandlere – Vi sælger din bil til forhandlerpris med mulighed for op til 5 års SAFE GARANTI – Se mere på PointBiler.dk. (PointBiler.dk er en del af Bilmessen). ???

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close