Opret bruger/Log ind

Opret bruger/Log ind

Road Assist

Når du har brug for hjælp på vejen

Komponent omfang

Forsikringen gælder i hele Danmark, Starthjælp, Nødreperationer, Nødhjælp, Hjulskifte, Døroplukning, Fritrækning, Videretransport og Bugsering til værksted. Gælder for biler biler max 20 år, og 300.000 km. Ubegrænset årlig kilometertal. Ingen selvrisiko.

Start hjælp:Hvis køretøjet ikke starter, får du hjælp.
Hjælp på plads:Hvis køretøjet får motorstop og omkostningerne er mindre end omkostninger for bjærgning, udføres nødvendige reparationer på plads.
Låsehul:I tilfælde af tab af bilnøglerne, eller hvis låst in i bilen, vil du blive bistået med at komme ind i bilen. Erstatning for låsesmed kompenseres ikke.
Hjælp hvid brændstofstop:Du får hjælp til brændstofophør. Imidlertid er omkostningerne til brændst.
Hjælp hvid punktering:Ved stop på grund af en punktering, får du hjælp på stedet med at skifte til reservehjulet. Omkostningerne ved reparation af dæk, slanger eller fælge kompenseres ikke.
Bjærgning til værkstedet:Du vil få køretøjet leveret til nærmeste værksted ved et stop, hvis problemet ikke kan afhjælpes på plads.
Hjemtransport:Hvis problemet ikke kan løses på plads, det er mindre end 50 km til hjemmet, og du vil helst have dit køretøj hjem.
Gyldighed:Gyldig i EU EØS og Schweiz.
Erstatning:Max 6250 kr inkl. moms pr. skada.
Trafik ulykke:Du vil ikke blive kompenseret for bjærgning ved kollision eller lignende.